Ajándék minden ügyfelünknek

Úgy döntöttünk, hogy minden kedves ügyfelünket, akik pénzt költenek nálunk, azzal azonos mértékű ajándékot adunk. Minden 10.000 Ft költöztetésre elköltött pénz után, mi 10.000 Ft értékű lakberendezési utalványt adunk. A tapasztalatunk szerint ügyfeleink a költözés pénzügyi terhei követően a lakberendezésre is sokat költenek. Ezzel próbálunk segíteni Önnek.

Mi a helyzet, ha nem pont 10.000 vagy 20.000 Ft..stb értékű költöztetés történik?

Csak az elköltött 10.000 Ft-ok után tudunk adni utalványt. Ha a költöztetés ára 25.000 Ft, akkor például 2 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt fog kapni.

Mennyi ideig érvényes a vásárlási utalvány, amit kapok?

Minden vásárlási utalvány a kiállítást követően(költözést követő nap) 6 hónapig érvényes.

Eladhatom a vásárlási utalványomat?

Igen. A vásárlási utalványokat a lakberendezési webáruház honlapján is meg lehet venni, és átruházható másra.

Egyéb megkötések vannak?

Igen. 10.000 Ft-os vásárlási utalványokat tudunk adni. Minden vásárolt termékhez csak egy db vásárlási utalvány használható fel. Például, ha Ön egy 20.000 Ft értékű terméket vásárol, akkor hiába van két 10.000 Ft értékű utalványa, csak egyiket használhatja fel.

Hol és hogyan költhetem el a vásárlási utalványt?

A vásárlási utalvány nem névre szóló. A vásárlási utalványokat a költöztetés után kaphatja meg digitális formában. Egy esetleges levásárlás esetén csak a megkapott e-mailt kell továbbítania a bolt e-mail címére. A vásárlási utalványokat a www.festmenyshop.hu webáruházban BÁRMILYEN termék vásárlására felhasználhat.