Költöztetési Ajánlat Törökbálintiaknak:

Nagyon jó ajánlatunk van azok számára, akik Törökbálinton belül költöznek. Sem kiszállási, sem pedig kilométerdíjat nem számítunk fel. Mindössze a profi költöztetők munkáját, és a teherautó nyugalmi óradíját kell megfizetnie. Továbbá a költöztetésre elköltött minden 10.000 Ft-ot visszaadjuk Önnek festmény vásárlási utalványokban, hogy új otthonába ne csak régi dolgai kerüljenek át hibátlan állapotban, de még szebb és kellemesebb hangulatú legyen.

 

Törökbálinti költöztetés tárgymutató

 

Törökbálinton belüli költözés

Törökbálinton belül bármilyen helyről bármilyen helyre költözik, kiszállási, és kilométerdíjat sem számítunk fel.

 

Törökbálintra költözés

Ha vidékről költözik a fővárosba, akkor Törökbálinton belüli költöztetéssel ellentétben van kilométerdíjunk, de még így is a legjobb minőség mellett, elfogadható áron tudjuk elköltöztetni Önt és családját.

 

 

Törökbálintról költözés

Törökbálintról történő költözés esetén bár van kilométerdíjunk, a kiszállással így sem kell számolnia. A legjobb költöztető gárdánk ez esetben is, a magas minőségű költöztetői szolgáltatás mellett árban is versenyképes tud lenni.

 

Garanciát vállalunk

Garanciát vállalunk arra, hogy holmijai a költöztetés végeztével épségben lesznek a rendeltetési helyükön. Erre a költöztetés vezetője személyes, a cég pedig pénzügyi garanciát vállal. Nem kell aggódnia a különösen könnyen törő tárgyak miatt sem. Erre szakosodott kollégát is munkatársunknak tudhatunk.

 

Tarifák

Kategória

Óradíj

Km díj (Törökbálinton 0 Ft)

Becsülhető kapacitás

1.5 t furgon

3550 Ft

90,00 Ft

1 szoba

3.5 t kisteher

4350 Ft

90,00 Ft

2 szoba

7.5 t teherautó

5850 Ft

120,00 Ft

7 szoba

12 t teherautó

7200 Ft

150,00 Ft

10+ szoba

 

Profi költöztetésre szakosodott rakodók: 1.800 Ft/óra 

Az óradíjakban benne van a sofőr díjazása! 


A költöztetői gárda

Erre vagyunk a legbüszkébbek. Olyan profi csapat tagja vagyok, amire az is lehetek. Nem csak a karcmentes és profi rakodás, a gyorsaság az, ami kiemel minket a többiek közül, hanem az ügyfélkezelés módja is. Még csak dicséretet kaptunk a viselkedésünkre, személyes ügyfélkezelésünkre. Ez volt az egyik legfontosabb szempont mindig, amikor új kollégát felvételiztettünk.

 

Teherautó park

Mi nem csak 3.5 Tonnás kisteherautóval rendelkezünk. A Háromfeleseken kívül 1.5, 7.5, 12.5 Tonnás teherautóink is vannak, így sem plusz fordulóval, sem pedig feleslegesen magas kilométerdíjakkal nem kell számolnia. Mindig azt az autót választjuk, amiben még biztosan elférnek a dolgai.

 

Visszaadjuk a költöztetés árát

Szerződött partnerünk segítségével visszaadjuk a költöztetés árát festmény vásárlási utalványokban. Ha például Ön 20.000 Ft-ot költ nálunk költöztetésre, akkor 2 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt tudunk adni Önnek ajándékba.

 

Raktározni is tudunk

Telephelyünkön 1200 Nm-es őrzött, zárt raktárterületünk van, hogy az Ön holmijait tároljuk. Ha esetleg a beköltözés későbbre esne, mint a kiköltözés, ránk számíthat. Nm tárolási terület alapján történő kedvezményes elszámolást tudunk alkalmazni költöztetést igénybe vevő ügyfeleinknél. Négyzetméterenként mindössze 1500 Ft-os áron egy hónapnál nem hosszabb tárolás esetén.