Kedves Ügyfeleink szerint..

Fárasztó nyári napon költöztünk a párommal az új lakásunkba. Mindent szerettünk volna egyszerre letudni, és sikerült is, hála a HappyMoving-nak. Egyedül vártam a költöztetőket, mert a párom épp a többi dolgot intézte. Ilyenkor azért mindig bennem van a félsz. Két első ránézésre is normálisnak tűnő költöztető srác jött ki, akik a megszokottnál udvariasabbak, kedvesebbek voltak. Egyből megnyugodtam. Aztán hipp-hopp bepakoltak mindent egy nagy teherautóba. Semmi se csúszott, semmi se reccsent. Látszik, hogy már csináltak egypárszor ilyet. Végül nem is külön autóval mentem, ahogy terveztem, hanem velük, mert volt még egy hely. Rendesek voltak velem. A kipakolás pont mint a bepakolás. Mindent oda tettek, ahova szerettem volna. Köszönöm nektek.


Anita

 

 

Nagyon elégedett voltam a költöztetők munkájával. Gyorsak és precízek voltak. A fizetni való is kevesebb lett, mint amire számítottam.


Gábor

 

 

A gyerekeket sajnos nem tudtuk "leadni" a költöztetés idejére. A költöztetők mintha minden nap gyerekzsivajjal találkoznának munka közben, kedvesen reagáltak a gyerekek rosszalkodására, pedig biztos vagyok benne, hogy zavaróak voltak. Nehéz bírni velük, ismeretlenek előtt mindig provokálják magukat. A munka is hibátlan volt. Látszott, hogy sietnek a rakodók.


Dia és Zsolt

 

 

Egy nagyobb irodába költözött a cégem. Ehhez kértem a szakik segítségét. Minden flottul ment. Elégedett vagyok.


Vendel